Operacioni në veri të Irakut, ushtria turke shkatërron pozicionet e PKK-së

Në operacionin ajror të zhvilluar në rajonin Kandil dhe Hakurk në veri të Irakut u goditën pozicionet e terroristëve.

1230932
Operacioni në veri të Irakut, ushtria turke shkatërron pozicionet e PKK-së

Në operacionin ajror të zhvilluar në rajonin Kandil dhe Hakurk në veri të Irakut u goditën pozicionet e terroristëve.

Në deklaratën e bërë në faqen e internetit të Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare bëhet e ditur se në mënyrë të koordinuar me operacionin “Kthetra”, u realizua një operacion ajror në rajonin Kandil dhe Hakurk në veri të Irakut.

Bëhet e ditur se si rezultat i operacionit u asgjësuan pozicionet dhe vendstrehimet, që përdoreshin nga organizata separatiste terroriste PKK.

 


Lajme të ngjashme