Forcat e xhandarmerisë në Hatay neutralizuan një terrorist

Forcat e xhandarmerisë në Hatay ndërmorën operacione antiterror në malet Amanos të Hatayit.

1229279
Forcat e xhandarmerisë në Hatay neutralizuan një terrorist

operacionin antiterror të ndërmarrë në zonën rurale të maleve Amanos në Hatay u neutralizua një terrorist.

Në komunikatën me shkrim të lëshuar nga prefektura e Hatayit thuhet se në operacionin e planifikuar dhe të ndërmarrë nga Komanda e Xhandarmerisë në zonën rurale të malit Amanos është kapur i vdekur një terrorist së bashku me armën dhe pajisjet.

Prefektura në komunikatë bën të ditur gjithashtu se operacionet do të vazhdojnë me qëllim të garantimit të qetësisë dhe sigurisë së qytetarëve.

 


Lajme të ngjashme