Ushtria Turke godet pozicionet e zjarrit të PKK në veri të Irakut

Ushtria Turke vazhdon të godet organizatën separatiste terroriste PKK matanë kufirit.

1223197
Ushtria Turke godet pozicionet e zjarrit të PKK në veri të Irakut

Ushtria Turke vazhdon të godet organizatën separatiste terroriste PKK matanë kufirit.

Forcat Ajrore të Turqisë ndërmorën një operacion në zonën Sinat-Haftanin në veri të Irakut.

Në komunikatën me shkrim të lëshuar nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare thuhet se gjatë operacionit janë goditur pozicionet e zjarrit, strehimoret, bunkerët dhe depot e municionit të përdorura nga terroristët e organizatës separatiste terroriste PKK.

 


Lajme të ngjashme