Ushtari i plagosur në sulmin e PKK-së iu nënshtrua plagëve të marra

Një ushtar i plagosur gjatë operacionit “Kthetra” që po zhvillohet në zonën Hakurk në veri të Irakut iu nënshtrua plagëve në spitalin ku po kurohej.

Ushtari i plagosur në sulmin e PKK-së iu nënshtrua plagëve të marra

Një ushtar i plagosur si pasojë e sulmit të terroristëve të PKK-së ndaj zonës ushtarake në kufi në Hakjari (Hakkari) iu nënshtrua plagëve në spitalin ku po kurohej.

Rreshteri i këmbësorisë, Xhelal Hajta (Celal Hayta), i cili u plagos më 4 maj në sulmin me mortaja të ndërmarrë nga terroristët e PKK-së, krahas të gjitha ndërhyrjeve mjekësore të bëra në spitalin ushtarak të trajnimit dhe kërkimit Gylhane (Gülhane) në Ankara nuk u arrit të shpëtohet dhe ra dëshmor.

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare bëri një komunikatë me shkrim ku thuhet se “Kërkojmë mëshirën e Allahut për dëshmorin e rënë, ndërsa Forcave të Armatosura të Turqisë dhe popullit turk u shprehim ngushëllime”.

 


Lajme të ngjashme