Takimi Çavusoglu-Tunis, në fokus ambasada e Sierra-Leones në Ankara

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlyt Çavushollu (Mevlüt Çavuşoğlu) u takua me ministren e Punëve të Jashtme të Sierra-Leones, Nabeela Tunis.

Takimi Çavusoglu-Tunis, në fokus ambasada e Sierra-Leones në Ankara

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlyt Çavushollu (Mevlüt Çavuşoğlu) u takua me ministren e Punëve të Jashtme të Sierra-Leones, Nabeela Tunis.

I ndodhur në Mekë për të marrë pjesë në Samitin e 14-të të Organizatës së Bashkëpunimit Islam, që do të zhvillohet në mirëpritjen e Arabisë Saudite, Çavushollu u takua me homologen nga Sierra-Leone.

Në postimin e bërë në median sociale Twitter pas këtij takimi, Çavushollu shkroi: “Jemi të gatshëm të japim çdo lloj mbështetjeje për hapjen e ambasadës së Sierra-Leones në Ankara. Do të përforcojmë marrëdhëniet e projekteve në fushën e ndërtimit dhe bujqësisë”.Lajme të ngjashme