Turqi – Dy ushtarë ranë dëshmorë gjatë operacionit antiterror në Sirnak

Sipas njoftimit të Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare në konfliktin e armatosur me terroristët e PPK-së të dielën në provincën e Shënarkut kanë rënë dëshmorë 2 ushtarë.

Turqi – Dy ushtarë ranë dëshmorë gjatë operacionit antiterror në Sirnak

Në operacionet që vazhdojnë në provincën Shërnak (Şırnak) të Turqisë, dy ushtarë kanë rënë dëshmorë në përleshjet me organizatën separatiste terroriste PKK.

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) në një komunikatë të saj ka njoftuar se të dielën në Shërnak ka pasur një konflikt të armatosur me terroristët e PKK-së.

Gjatë shkëmbimit të zjarrit 2 ushtarë kanë rënë dëshmorë, vijon komunikata, ndërsa shton se operacioni në zonë vazhdon dhe mbështetet edhe me operacione ajrore.

 


Lajme të ngjashme