Ministri Akar zhvillon takime të rëndësishme gjatë Panairit Ndërkombëtar të Industrisë së Mbrojtjes

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare, Hulusi Akar u takua me Ministren e Mbrojtjes së Italisë, Elisabetta Trenta dhe zv/Sekretarin e Përgjithshëm të NATO-s, Camille Grand.

Ministri Akar zhvillon takime të rëndësishme gjatë Panairit Ndërkombëtar të Industrisë së Mbrojtjes

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare, Hulusi Akar u takua me Ministren e Mbrojtjes së Italisë, Elisabetta Trenta dhe zv/Sekretarin e Përgjithshëm të NATO-s, Camille Grand.

Ministri Akar u takua me ministrat dhe delegacionet e huaja pjesëmarrëse në Panairin e 14-të Ndërkombëtar të Industrisë së Mbrojtjes, IDEF 2019, që zhvillohet në TUYAP të Stambollit.

Akar, që u takua në këtë kuadër me zv/Sekretarin e Përgjithshëm të NATO-s, Camille Grand më pas zhvilloi një takim edhe me Ministren e Mbrojtjes së Italisë, Elisabetta Trenta.

Ministri Akar vizitoi edhe pavijonet e kompanive në panair dhe bisedoi me kadetët e akademisë në pavijonin e Universitetit të Mbrojtjes Kombëtare.  

 


Lajme të ngjashme