Forcat e Armatosura Turke shkatërrojnë objektivat e PKK-së në veri të Irakut

Në operacionet ajrore të ndërmarra në zonat Gara, Hakurk dhe Avashin-Basjan në veri të Irakut janë shkatërruar objektivat të përdorura nga organizata separatiste terroriste PKK.

Forcat e Armatosura Turke shkatërrojnë objektivat e PKK-së në veri të Irakut

Në operacionet ajrore të ndërmarra në zonat Gara, Hakurk dhe Avashin-Basjan në veri të Irakut janë shkatërruar objektivat të përdorura nga organizata separatiste terroriste PKK.

Sipas njoftimit të bërë nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare operacionet ajrore janë zhvilluar në veri të Irakut.

Si rezultat i operacioneve të ndërmarra në zonat Gara, Hakurk dhe Avashin-Basjan janë shkatërruar objektivat e përdorura nga terroristët e PKK-së.

Gjatë këtyre operacioneve janë shkatërruar pozicionet e zjarrit, strehimore, bunkerë dhe depo të municionit të përdorura nga organizata separatiste terroriste PKK.

 


Lajme të ngjashme