Operacion ajror në veri të Irakut, neutralizohen 14 terroristë

Forcat e Armatosura Turke (TSK) kanë realizuar një operacion ajror në zonën Zap në Irakun verior dhe kanë neutralizuar 14 terroristë.

Operacion ajror në veri të Irakut, neutralizohen 14 terroristë

Forcat e Armatosura Turke (TSK) vazhdojnë operacionet brenda dhe jashtë vendit kundër organizatës separatiste terroriste PKK.

Sipas komunikatës së Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare (MSB) në operacionin ajror në zonën Zap veri të Irakut janë neutralizuar 14 terroristë.

Kurse në operacionet që janë kryer brenda vendit dhe në veri të Irakut kundër organizatës terroriste PKK/KCK nga 4 prilli e këtej janë neutralizuar 154 terroristë, vijon komunikata.

 


Lajme të ngjashme