Forcat Ajrore Turke godasin pozicionet e PKK-së në veri të Irakut

Në komunikatën e lëshuar nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare thuhet se Forcat e Armatosura të Turqisë ndërmorën operacione ajrore në zonën Gara në veri të Irakut.

Forcat Ajrore Turke godasin pozicionet e PKK-së në veri të Irakut

Në operacionet ajrore që Forcat e Armatosura të Turqisë ndërmorën në zonën Gara në veri të Irakut janë shkatërruar pozicionet e zjarrit, strehimoret, bunkerët dhe depot e municionit të përdorura nga organizata separatiste terroriste PKK.

Në komunikatën e lëshuar nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare thuhet se Forcat e Armatosura të Turqisë ndërmorën operacione ajrore në zonën Gara në veri të Irakut.

Bëhet e ditur se avionët luftarakë të Forcave Ajrore Turke shkatërruan pozicionet e zjarrit, strehimoret, bunkerët dhe depot e municionit të PKK-së. 

 


Lajme të ngjashme