Forcat turke të sigurisë neutralizuan 5 pjesëtarë të PKK-së

Sipas komunikatës së bërë nga Ministria e Punëve të Brendshme operacioni në Bestler Dereler të Shërnakut u zhvillua në kuadër të operacioneve për vendosjen e sigurisë së brendshme.

1178577
Forcat turke të sigurisë neutralizuan 5 pjesëtarë të PKK-së

Në rajonin Bestler Dereler të Shërnakut (Şırnak) janë neutralizuar 5 pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK.

Sipas komunikatës së bërë nga Ministria e Punëve të Brendshme operacioni në Bestler Dereler të Shërnakut u zhvillua në kuadër të operacioneve për vendosjen e sigurisë së brendshme.

Gjatë operacioneve në fjalë në këtë zonë janë neutralizuar 5 terroristë të PKK-së së bashku me armët dhe municionin që kishin me vete.

Bëhet e ditur se operacionet në këtë zonë po vazhdojnë ende.Lajme të ngjashme