Ushtria turke asgjëson pozicionet e PKK-së në veri të Irakut

Forcat e Armatosura Turke ndërmorën një operacion ajror ndaj objektivave të terroristëve në veri të Irakut.

1178266
Ushtria turke asgjëson pozicionet e PKK-së në veri të Irakut

Forcat e Armatosura Turke ndërmorën një operacion ajror ndaj objektivave të terroristëve në veri të Irakut.

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare ka njoftuar nëpërmjet llogarisë në median sociale Twitter në lidhje me operacionin ajror të ushtrisë turke në veri të Irakut.

Sipas kësaj si rezultat i operacionit në rajonin Kandil janë asgjësuar objektiva në përdorim nga organizata separatiste terroriste PKK, si: pozicione zjarri, strehime, bunkerë dhe depo municioni.

 


Lajme të ngjashme