Avionët turq godasin pozicionet e PKK-së në veri të Irakut

Në rajonet Metina dhe Zap në veri të Irakut është bërë një operacion ajror, gjatë të cilit janë asgjësuar strehime dhe depo municioni të organizatës terroriste

Avionët turq godasin pozicionet e PKK-së në veri të Irakut

Në rajonet Metina dhe Zap në veri të Irakut është bërë një operacion ajror, gjatë të cilit janë asgjësuar strehime dhe depo municioni të organizatës terroriste.

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare ka njoftuar se si rezultat i operacioneve ajrore që janë bërë në zonat Metina dhe Zap në veri të Irakut janë asgjësuar objektiva në përdorim nga organizata separatiste terroriste PKK, si: pozicione zjarri, strehime, bunkerë dhe depo municioni.

 


Lajme të ngjashme