Turqi – Vetëdorëzohen 7 terroristë të PKK-së

Shtatë terroristë, 2 gra, të arratisur nga kampet e PKK-së erdhën në pikën e kalimit kufitar Habur, afër provincës Silopi dhe u vetëdorëzuan tek forcat e sigurisë.

Turqi – Vetëdorëzohen 7 terroristë të PKK-së

Në qytezën Silopi të Shërnakut (Şırnak) janë vetëdorëzuar 7 terroristë, pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK, nga të cilët 2 janë gra.

Terroristët ishin arratisur nga kampet terroriste të PKK-së. Pjesëtarët e organizatës terroriste erdhën në pikën e kalimit kufitar Habur, që ndodhet afër qytezës Silopi dhe u vetëdorëzuan tek forcat e sigurisë.

Terroristët u ndaluan dhe u shoqëruan për në polici për të kryer procedurat e nevojshme.

 


Lajme të ngjashme