Përfaqësuesi i Trump për Sirinë sot vjen në Turqi

Kontaktet zyrtare në Ankara Jeffrey do ti fillojë nesër, ku pritet të ketë takime me ministrin e Mbrojtjes Kombëtare, Hulusi Akar dhe me zëdhënësin e Presidencës, Ibrahim Kalin.

Përfaqësuesi i Trump për Sirinë sot vjen në Turqi

James Jeffrey, përfaqësuesi i Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA) për Sirinë, sot vjen në Turqi.

Kontaktet zyrtare në Ankara Jeffrey do ti fillojë nesër, ku pritet të ketë takime me ministrin e Mbrojtjes Kombëtare, Hulusi Akar dhe me zëdhënësin e Presidencës, Ibrahim Kalin.

Disa nga çështjet për të cilat do të bisedohet në këto takime do të jenë: plani i ShBA-së për tërheqjen nga Siria, zona e sigurt në kufirin e Turqisë, planet (e Turqisë) për blerjen e sistemeve të mbrojtjes ajrore, “S-400” nga Rusia dhe “Patriot” nga ShBA-ja.Lajme të ngjashme