Kryeministi i Pakistanit informon Presidentin Erdogan për zhvillimet e fundit

Kryeministri i Pakistanit, Imran Han i telefonoi Presidentit Erdogan, të cilin e informoi për zhvillimet e fundit në tensionimin me Indinë.

Kryeministi i Pakistanit informon Presidentin Erdogan për zhvillimet e fundit

Presidenti Recep Tayyip Erdogan zhvilloi një bisedë telefonike me Kryeministrin e Pakistanit, Imran Han.

Sipas deklaratës së bërë nga Departamenti i Presidencës për Informim, bëhet e ditur se Kryeministri i Pakistanit e telefonoi Presidentin Erdogan.

Gjatë bisedës u bë fjalë për tensionimin që po jetohet ditëve të fundit mes Pakistanit dhe Indisë si dhe për zhvillimet rajonale.

 


Lajme të ngjashme