Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Biseda Akar-Shanahan, në fokus çështjet për Sirinë

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare, Hulusi Akar zhvilloi një bisedë telefonike me Sekretarin amerikan të Mbrojtjes në detyrë, Patrick Shanahan.

Biseda Akar-Shanahan, në fokus çështjet për Sirinë

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare, Hulusi Akar zhvilloi një bisedë telefonike me Sekretarin amerikan të Mbrojtjes në detyrë, Patrick Shanahan.

Në deklaratën e bërë me shkrim nga llogaria e ministrisë në Twitter njoftohet për bisedën Akar-Shanahan.

Bëhet e ditur se në bisedë u shqyrtuan zhvillimet e fundit në Siri, procesi i tërheqjes së trupave amerikane dhe temat e zonës së sigurt në Siri.

 


Lajme të ngjashme