Avionët turq goditën objektivat terroriste në veri të Irakut

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare ka njoftuar përmes një komunikate të shkruar se në zonat Metina, Hakurk dhe Zap në veri të Irakut është realizuar një operacion ajror.

Avionët turq goditën objektivat terroriste në veri të Irakut

Objektivat terroriste në veri të Irakut janë goditur me operacion ajror.

Në një komunikatë të shkruar Ministria e Mbrojtjes Kombëtare thotë se në zonat Metina, Hakurk dhe Zap në veri të Irakut është realizuar një operacion ajror.

Avionët turq kanë shkatërruar në këtë operacion objektiva që përdoreshin nga organizata separatiste terroriste si: pozicione zjarri, vendstrehime, bunkerë dhe depo municioni.

 


Lajme të ngjashme