Dy anije luftarake ruse kaluan Dardanelet

Dy anije të flotës ruse kanë kaluar ngushticën e Çanakalasë (Dardanele).

Dy anije luftarake ruse kaluan Dardanelet

Anijet luftarake “Ceasar Kunikov” me numrin 158 dhe “Azov” me numrin 151 hynë në ngushticën e Dardaneleve nga deti Egje dhe për rreth 1,5 orë mbërritën afër brigjeve të qytetit të Çanakalasë.

Anijet përparuan drejt detit Marmara nën shoqërimin e njësive të Rojës Bregdetare, por nuk është dhënë ndonjë informacion mbi portin ku do të ankorohen.

 


Lajme të ngjashme