Një bankë turke në mesin e bankave më të çmuara të botës

Banka Agrare e Turqisë (Ziraat Bankasi) ka hyrë në klasifikimin “Banking 500” të kompanisë “Brand Finance”.

Një bankë turke në mesin e bankave më të çmuara të botës

Banka Agrare e Turqisë (Ziraat Bankasi) ka hyrë në klasifikimin “Banking 500” të kompanisë “Brand Finance”, e cila vlerëson markat kryesore të botës, si banka turke që e ka rritur më shumë vlerën e saj në vitet 2017 dhe 2018.

Ministri i Thesarit dhe Financave, Berat Albayrak, e përshëndeti këtë arritje të Bankës Agrare të Turqisë përmes një postimi nga llogaria e tij zyrtare në rrjetin social “Twitter”.Lajme të ngjashme