Avionët turq asgjësuan pozicionet e terroristëve në veri të Irakut

Në operacionet ajrore që janë kryer në veri të Irakut janë goditur strehimet dhe depot e municionit të organizatës separatiste terroriste.

Avionët turq asgjësuan pozicionet e terroristëve në veri të Irakut

Në operacionet ajrore që janë kryer në veri të Irakut janë goditur strehimet dhe depot e municionit të organizatës separatiste terroriste.

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare në një njoftim që ka bërë përmes llogarisë zyrtare në Twitter thotë se të mërkurën janë kryer operacione ajrore në rajonet Zap dhe Metina në veri të Irakut.

Në këto operacione janë asgjësuar objektivat që përdoreshin nga organizata si: pozicione zjarri, vendstrehime dhe depo municioni.

 


Lajme të ngjashme