Fregata turke TCG Gokçeada mbërrin në Katar për stërvitjen e përbashkët ushtarake

Fregata turke TCG Gokçeada mbërriti në Doha, kryeqytetin e Katarit për të marrë pjesë në stërvitjen ushtarake.

Fregata turke TCG Gokçeada mbërrin në Katar për stërvitjen e përbashkët ushtarake

Fregata turke TCG Gokçeada mbërriti në Doha, kryeqytetin e Katarit për të marrë pjesë në stërvitjen ushtarake.

Në deklaratën me shkrim të bërë nga Ministria e Mbrojtjes së Katarit bëhet e ditur se Fregata turke TCG Gokçeada mbërriti në Doha për të marrë pjesë në stërvitjen e përbashkët me Forcat Detare të Katarit dhe për të përforcuar marrëdhëniet ndërmjet dy vendeve.

Në ceremoninë e pritjes së fregatës turke mori pjesë Komandanti i Grupit të Anijeve Raketahedhëse, nënkoloneli Lahdan Cuma el-Muhennedi dhe oficerë të tjerë të Forcave Detare.

Në deklaratë nuk u dha informacion në lidhje me kohëzgjatjen e stërvitjes ushtarake.

 Lajme të ngjashme