Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Erdoan: Të gjithë terroristët i kemi groposur në tunelet e tyre

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) në 1-vjetorin e operacionit Dega e Ullirit dha mesazh vendosmëri për luftën kundër terrorit.

Erdoan: Të gjithë terroristët i kemi groposur në tunelet e tyre

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) në 1-vjetorin e operacionit Dega e Ullirit dha mesazh vendosmëri për luftën kundër terrorit.

Pas programit të djeshëm për prezantimin e kandidatëve në Samsun, Erdoani sot kaloi në rrethin Ordu.

Në fjalimin e mbajtur për prezantimin e kandidatëve në Ordu, Erdoan tha: “Të gjitha organizatat terroriste në Afrin i groposëm në tunele. I kemi groposur në Jerablus, Al Bab, Cudi, Gabar, Tendurek dhe kemi ardhur në këto ditë”.

“Neve nuk do të na ndani dot, neve nuk do të na përçani dot. Ata që na i kanë vënë sytë, ta dinë se do t’ua nxjerrim sytë” u shpreh Presidenti Erdoan.    

 


Lajme të ngjashme