Tanket turke bëjnë ushtrime në kufi të Idlibit

Repartet e Forcave të Armatosura Turke (TSK) që janë dërguar për qëllim përforcimi në kufirin me Sirinë kanë kryer aktivitete trajnuese në provincën kufitare Hatay.

Tanket turke bëjnë ushtrime në kufi të Idlibit

Për një copë kohë njësitë ushtarake të dërguara nga reparte të ndryshme të Turqisë në nënprefekturën Yayladag, e cila është në kufi me provincën siriane, Idlib, kanë vrojtuar terrenin në pikën zero të kufirit.

Pastaj tanket bënë aktivitete të ndryshme trajnuese, si operacione tymuese dhe manovra të ndryshme.

 


Lajme të ngjashme