Avionët turq godasin vendstrehimet dhe depot e armëve të terroristëve

Në operacionin ajror në veri të Irakut, u qëlluan në shenjë strehimoret dhe depot e armëve të organizatës separatiste terroriste.

1118561
Avionët turq godasin vendstrehimet dhe depot e armëve të terroristëve

Në operacionin ajror në veri të Irakut, u qëlluan në shenjë strehimoret dhe depot e armëve të organizatës separatiste terroriste.

Në informacionin e dhënë nga llogaria në rrjetin social Twitter të Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare, bëhet e ditur se dje u ndërmor një operacion ajror në rajonet Zap, Metina, Avashin-Basyan dhe Gara në veri të Irakut.

Bëhet e ditur se në operacion janë shkatërruar pozicionet e armatosura, vendstrehimet dhe depot e armëve që përdoreshin nga organizata separatiste terroriste PKK.

 


Lajme të ngjashme