Lufta e vendosur e Turqisë kundër terrorizmit, neutralizohen 33 terroristë

Vazhdojnë me tërë shpejtësinë operacionet kundër organizatës separatiste terroriste PKK.

Lufta e vendosur e Turqisë kundër terrorizmit, neutralizohen 33 terroristë

Vazhdojnë me tërë shpejtësinë operacionet kundër organizatës separatiste terroriste PKK.

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare deklaroi se javën e fundit u neutralizuan 27 terroristë.  

Në operacione u asgjësuan 12 strehimore të terroristëve, u bënë të papërdorshme pozicionet e armatosura dhe depot e armëve si dhe u shfarosën edhe shumë municione.

Nga ana tjetër, në operacionin ajror ndaj strofkave të terroristëve në veri të Irakut, u neutralizuan 5 terroristë.

Në deklaratën e bërë nga Forcat e Armatosura Turke bëhet e ditur se terroristët e neutralizuar përpiqeshin të infiltroheshin në një bazë ushtarake.

 


Lajme të ngjashme