Presidenti Erdogan priti në takim Kryeministrin e Jordanisë

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) priti në takim Kryeministrin dhe Ministrin e Mbrojtjes së Jordanisë, Omer er-Rezzaz.

1113645
Presidenti Erdogan priti në takim Kryeministrin e Jordanisë

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) priti në takim Kryeministrin dhe Ministrin e Mbrojtjes së Jordanisë, Omer er-Rezzaz.

Pritja e realizuar pa praninë e medias në Pallatin Presidencial zgjati 1 orë.

 

 


Lajme të ngjashme