Operacion ajror në veri të Irakut, vriten 2 terroristë të PKK-së

Në operacionin ajror të zhvilluar në rajonin Metina në veri të Irakut u neutralizuan 2 terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK, që përgatiteshin për sulm terrorist në bazat ushtarake.

Operacion ajror në veri të Irakut, vriten 2 terroristë të PKK-së

Në operacionin ajror të zhvilluar në rajonin Metina në veri të Irakut u neutralizuan 2 terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK, që përgatiteshin për sulm terrorist në bazat ushtarake.

Në deklaratën e bërë nga Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Turke jepet informacioni se dje u zhvillua një operacion ajror në rajonin Metina.

Si rezultat i operacionit në fjalë u asgjësuan armët, pozicionet dhe depot e armëve të terroristëve si dhe u neutralizuan 2 terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK, që përgatiteshin për sulm terrorist në bazat ushtarake.Lajme të ngjashme