Një ushtar turk ra dëshmor në Afrin si pasojë e zjarrit provokues të terroristëve

Në deklaratën me shkrim të bërë nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare terroristët e organizatës separatiste terroriste PKK/YPG hapën zjarr provokues ndaj njësive të Forcave të Armatosura Turke në rajonin Afrin të Sirisë.

Një ushtar turk ra dëshmor në Afrin si pasojë e zjarrit provokues të terroristëve

Një ushtar turk ra dëshmor në Afrin si pasojë e zjarrit provokues të hapur nga rajoni Tel Rifat i Sirisë.

Në deklaratën me shkrim të bërë nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare terroristët e organizatës separatiste terroriste PKK/YPG hapën zjarr provokues ndaj njësive të Forcave të Armatosura Turke në rajonin Afrin të Sirisë.

Si pasojë e zjarrit të hapur nga rajoni i Tel Rifatit, një ushtar turk ra dëshmor.

Njësitë e Forcave të Armatosura Turke, që ndodheshin në rajon, iu kundërpërgjigjën zjarrit provokues të terroristëve duke i goditur ata në mënyrë të intensifikuar.

Në deklaratën e Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare shkruhej: “Kërkojmë rahmet nga Allahu për dëshmorin tonë të shenjtë që humbi jetën në këtë ngjarje dhe i shprehim ngushëllimet tona familjes së brengosur dhe popullit tonë fisnik”.Lajme të ngjashme