Bilanci javor - Ushtria turke neutralizoi 21 terroristë

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare deklaroi se në operacionet brenda dhe jashtë Turqisë, të ndërmarra gjatë javës së fundit, janë neutralizuar 21 terroristë.

1107223
Bilanci javor - Ushtria turke neutralizoi 21 terroristë

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare deklaroi se në operacionet brenda dhe jashtë Turqisë, të ndërmarra gjatë javës së fundit, janë neutralizuar 21 terroristë.

Në deklaratën e ministrisë bëhet e ditur se gjatë datave 7-13 dhjetor, u realizuan operacione ndaj vendstrehimeve dhe rajoneve që përdoren si vendkalim nga ana e organizatës separatiste terroriste PKK/KCK.

Në operacion u neutralizuan 21 terroristë si dhe u asgjësuan 18 pozicione të armatosura, vendstrehime dhe depo armësh që përdoreshin nga terroristët.Lajme të ngjashme