Forcat e Armatosura Turke neutralizojnë 5 terroristë të PKK-së

Forcat e Armatosura të Turqisë ndërmorën operacione kundër organizatës terroriste PKK në veri të Irakut.

1099554
Forcat e Armatosura Turke neutralizojnë 5 terroristë të PKK-së

Në operacionet ajrore që Forcat e Armatosura të Turqisë ndërmorën ndaj organizatës separatiste terroriste PKK në veri të Irakut u neutralizuan 5 terroristë.

Forcat e Armatosura të Turqisë lëshoi një komunikatë në lidhje me çështjen nëpërmjet llogarisë në rrjetin social Twitter.

Sipas kësaj në operacionet ajrore të ndërmarra dje dhe sot në rajonet Sinat-Haftanin dhe Metina në veri të Irakut janë asgjësuar shpella dhe vendstrehime të përdorura nga organizata separatiste terroriste PKK si dhe janë neutralizuar 5 terroristë në përgatitje për të sulmuar bazat ushtarake turke.Lajme të ngjashme