Miqësia turko-gjermane në ringun e boksit, të ardhurat shkojnë për fëmijët në nevojë

Kampioni botëror në boks, Firat Arslan dhe një prej drejtuesve të lartë të sektorit automobilistik gjerman, Uwe Hück, u ngjitën në ring për një ndeshje bamirësie për fëmijët në Stamboll...

Miqësia turko-gjermane në ringun e boksit, të ardhurat shkojnë për fëmijët në nevojë

Kampioni botëror në boks, Fırat Arslan dhe një prej drejtuesve të lartë të sektorit automobilistik gjerman, Uwe Hück, u ngjitën në ring për një ndeshje bamirësie për fëmijët në Stamboll.

Përballja ndërmjet Arslan dhe Hück, një ish-boksier profesionist, tërhoqi interes të lartë.

Qëllimi i kësaj ndeshje bamirësie ishte të vinte theksin në miqësinë ndërmjet Turqisë dhe Gjermanisë.

Të ardhurat e kësaj shfaqjeje boksi, ku pa dyshim fitoi miqësia, iu dhuruan Fondacionit Fëmijët e Ardhmërisë Sonë (Geleceğimizin Çocukları Vakfı), presidentë honorarë të së cilit janë çifti Recep Tayyip dhe Emine Erdogan.Lajme të ngjashme