Forcat e Armatosura të Turqisë neutralizojnë 5 terroristë të PKK-së në veri të Irakut

Në operacionet ajrore të ndërmarra në rajonet Zap dhe Haftanin në veri të Irakut janë neutralizuar 5 terroristë gjatë përgatitjeve të sulmeve ndaj zonave të bazave ushtarake.

Forcat e Armatosura të Turqisë neutralizojnë 5 terroristë të PKK-së në veri të Irakut

Në operacionet ajrore të ndërmarra në rajonet Zap dhe Haftanin në veri të Irakut janë neutralizuar 5 terroristë gjatë përgatitjeve të sulmeve ndaj zonave të bazave ushtarake.

Sipas komunikatës së lëshuar nga Shtatmadhoria e Ushtrisë Turke, Forcat e Armatosura të Turqisë ndërmorën operacione ajrore ndaj rajoneve Zap dhe Haftanin në veri të Irakut.

Në komunikatë thuhet se Forcat Ajrore Turke gjatë këtyre operacioneve kanë shkatërruar pozicionet e zjarrit, strehimoret dhe depot e municionit të organizatës separatiste terroriste PKK dhe kanë neutralizuar 5 terroristë gjatë përgatitjeve të sulmeve ndaj zonave të bazave ushtarake.

 


Lajme të ngjashme