Ministri i Mbrotjes Kombëtare ndodhet për një vizitë zyrtare në Somali

Ministri Akar dhe delegacioni që e shoqëronte u prit në aeroportin e kryeqytetit Mogadisho nga Zëvendëskryeministri i Somalisë, Mahdi Fuuled Khadar.

1084022
Ministri i Mbrotjes Kombëtare ndodhet për një vizitë zyrtare në Somali

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare, Hulusi Akar i ndodhur në Somali për një vizitë zyrtare, u prit në takim nga Presidenti i këtij vendi, Muhammed Abdullah Farmacu.

Ministri Akar dhe delegacioni që e shoqëronte u prit në aeroportin e kryeqytetit Mogadisho nga Zëvendëskryeministri i Somalisë, Mahdi Fuuled Khadar.

Më pas ministri Akaru u prit në takim nga Presidenti Muhammed Abdullah Farmacu.

Gjatë takimit Akar dhe Farmacu biseduan në lidhje me çështjet e trajnimit ushtarak, sigurinë e vendi dhe projektet për forcimin e ushtrisë somaleze.

Presidenti Farmacu falënderoi palën turke për mbështetjen e dhënë Somalisë.

 


Lajme të ngjashme