Turqi - Forcat turke të sigurisë gjatë javës së fundit neutralizuan 45 terroristë

Ministria e Punëve të Brendshme publikoi të dhënat e operacioneve të brendshme të sigurisë të ndërmarra gjatë javës së fundit mes datave 29 tetor – 5 nëntor.

Turqi - Forcat turke të sigurisë gjatë javës së fundit neutralizuan 45 terroristë

Në operacionet e brendshme të ndërmarra gjatë javës së fundit janë neutralizuar 45 terroristë në mesin e të cilëve 2 ishin të ashtuquajturit të kuadrit udhëheqës.

Ministria e Punëve të Brendshme publikoi të dhënat e operacioneve të brendshme të sigurisë të ndërmarra gjatë javës së fundit mes datave 29 tetor – 5 nëntor.

 

Sipas deklaratës së Ministrisë, në kuadër të operacioneve të sigurisë së brendshme njësitë speciale të xhandarmerisë, njësitë speciale të policisë, njësitë komando të xhandarmerisë dhe Forcat Ajrore dhe Tokësore të Ushtrisë Turke ndërmorën 2 mijë e 143 operacione antiterror.

Bëhet e ditur se në kuadër të operacioneve janë ndaluar edhe 4 mijë e 577 persona.Lajme të ngjashme