Ministri i Mbrojtjes Akar vë theksin në luftën kundër terrorit

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare, Hulusi Akar në mesazhin e tij të publikuar me rastin festës së 29 Tetorit, Ditës së Republikës vuri theksin në vendosmërinë në luftën kundër terrorit.

Ministri i Mbrojtjes Akar vë theksin në luftën kundër terrorit

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare, Hulusi Akar në mesazhin e tij të publikuar me rastin festës së 29 Tetorit, Ditës së Republikës vuri theksin në vendosmërinë në luftën kundër terrorit.

“Turqia nuk do të lejojë asnjë hap në rajon, i cili kërcënon unitetin apo integritetin e vendit”, shkruan Akar në mesazhin e tij.

Ai shtoi se lufta kundër terrorit nuk do të përfundojë deri në asgjësimin edhe të terroristët të fundit.

Në mesazhin e tij të publikuar me rastin e festës, ministri Akar tha jeton emocionet e kremtimeve të 95-vjetorit të themelimit të Republikës me shumë vështirësi, heroizëm dhe sakrifica të Mustafa Kemal Ataturkut dhe popullit fisnik.

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare gjithashtu shtoi se Republika vazhdon rrugëtimin e saj drejt objektivave në bazë të parimit “Sovraniteti i takon popullit pa kusht”.

 


Lajme të ngjashme