Forcat e Armatosura Turke vazhdojnë detyrën e patrullimit në Menbixh

Sipas Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura të Turqisë, njësitë turke dhe ato amerikane kanë realizuar në mënyrë të pavarur dhe të koordinuar misionin e 64-t patrullues në linjën ndërmjet Menbixhit dhe zonës së operacionit “Mburoja e Eufratit”.

Forcat e Armatosura Turke vazhdojnë detyrën e patrullimit në Menbixh

Forcat e Armatosura Turke vazhdojnë misionin e patrullimit në Menbixh të  Sirisë.

Sipas Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura të Turqisë, njësitë turke dhe ato amerikane kanë realizuar në mënyrë të pavarur dhe të koordinuar misionin e 64-t patrullues në linjën ndërmjet Menbixhit dhe zonës së operacionit “Mburoja e Eufratit”.

Aktiviteti i parë patrullues në këtë zonë është realizuar më datë 18 qershor.

 


Lajme të ngjashme