Shefi i Shtatmadhorisë së Ushtrisë Turke inspekton njësitë në zonat kufitare me Sirinë

Shefi i Shtatmadhorisë së Ushtrisë Turke, gjeneralarmate Yasar Guler dhe komandanti i Forcave Tokësore, gjeneralarmate Umit Dundar, bënë inspektime të njësive në Gaziantep dhe Hatay.

1049767
Shefi i Shtatmadhorisë së Ushtrisë Turke inspekton njësitë në zonat kufitare me Sirinë

Shefi i Shtatmadhorisë së Ushtrisë Turke, gjeneralarmate Yasar Guler dhe komandanti i Forcave Tokësore, gjeneralarmate Umit Dundar, bënë inspektime të njësive në Gaziantep dhe Hatay.

Sipas komunikatës së bërë nga Shtatmadhoria e Ushtrisë Turke bëhet e ditur se komandantët në fjalë bënë inspektimet e njësive dhe shtabeve në këtë rajon.

Bëhet e ditur se Forcat e Armatosura të Turqisë kohëve të fundit janë duke i përforcuar njësitë e dislokuara përgjatë vijës kufitare me Sirinë.Lajme të ngjashme