Ushtria turke vazhdon të godasë organizatën separatiste terroriste PKK

Në operacionin ajror të realizuar në veri të Irakut dhe zonën rurale të nënprefekturës Jyksekova (Yüksekova) të rrethit Hakkari, u asgjësuan strehimoret dhe depot e municioneve, që përgatiteshin nga ana e organizatës separatiste terroriste PKK.

Ushtria turke vazhdon të godasë organizatën separatiste terroriste PKK
Ushtria turke vazhdon të godasë organizatën separatiste terroriste PKK
Ushtria turke vazhdon të godasë organizatën separatiste terroriste PKK

Në operacionin ajror të realizuar në veri të Irakut dhe rajonin rural të Nënprefekturës Jyksekova (Yüksekova) të rrethit Hakkari, u asgjësuan strehimoret dhe depot e municioneve, që përdoreshin nga ana e organizatës separatiste terroriste PKK.

Në operacionin ajror të realizuar në veri të Irakut dhe zonën rurale të nënprefekturës Jyksekova (Yüksekova) të rrethit Hakkari, u asgjësuan strehimoret dhe depot e municioneve, që përgatiteshin nga ana e organizatës separatiste terroriste PKK.

Sipas deklaratës së bërë nga Shtabi i Përgjithshëm, forcat turke të sigurisë ndërmorën dje një operacion ajror në rajonet Sinath-Haftanin, Zap, Hakurk dhe Kandil në veri të Irakut dhe zonën rurale të nënprefekturës Jyksekova të rrethit Hakkari.  

Në operacion u asgjësuan zonat që përdoreshin si strehimore, pozicione të armatosura dhe depo armësh nga ana e organizatës separatiste terroriste PKK.

 Lajme të ngjashme