Trupat turke vazhdojnë patrullimin në rajonin mes “Mburojës së Eufratit” dhe Menbixhit

Forcat e Armatosura Turke (TSK) përfunduan misionin e patrullimin të 38-të në rajonin e Operacionit Mburoja e Eufratit dhe në Menbixh të Sirisë.

Trupat turke vazhdojnë patrullimin në rajonin mes “Mburojës së Eufratit” dhe Menbixhit

Forcat e Armatosura Turke (TSK) përfunduan misionin e patrullimin të 38-të në rajonin e Operacionit Mburoja e Eufratit dhe në Menbixh të Sirisë.

Në njoftimin e Shtatmadhorisë së Forcave të Armatosura të Turqisë (TSK) theksohet se elementët e forcave të armatosura të Turqisë dhe të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, kryen patrullimin e 38-të të koordinuar/pavarur në linjën që mbetet mes rajonit të Operacionit Mburoja e Eufratit dhe Menbiç të Sirisë.

Detyra e patrullimit të parë ishte realizuar në datën 18 qershor.

 


Lajme të ngjashme