Turqi - Bie dëshmor ushtari i plagosur gjatë operacioneve në Agri

Ushtari i plagosur rëndë gjatë operacioneve kundër organizatës separatiste terroriste PKK të zhvilluara më 21 gusht në Agri të Turqisë, iu nënshtrua plagëve të marra.

Turqi - Bie dëshmor ushtari i plagosur gjatë operacioneve në Agri

Ushtari i plagosur rëndë gjatë operacioneve kundër organizatës separatiste terroriste PKK të zhvilluara më 21 gusht në Agri të Turqisë, iu nënshtrua plagëve të marra.

Në një komunikatë të lëshuar nga Forcat e Armatosura të Turqisë thuhet se gjatë operacioneve të ndërmarra më 21 gusht kundër terroristëve të PKK-së në rajonin e Dogubayazit-it, ishte plagosur rëndë një ushtar.

Në komunikatë në mes tjerash thuhet se “Shoku ynë i armëve krahas të gjitha përpjekjeve të bëra në spitalin ku kurohej iu nënshtrua plagëve të marra dhe ra dëshmor. Për dëshmorin rënia e të cilit nga tronditi shumë, kërkojmë mëshirë prej Allahut, ndërsa familjes së dëshmori, Forcave të Armatosura dhe popullit turk u shprehim ngushëllime”.Lajme të ngjashme