Ministri Akar: Patrullimet e përbashëta Turqi-ShBA në Mebixh do të fillojnë së shpejti

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare, Hulusi Akar njoftoi se trajnimet e përbashkëta ushtarake të të dyja vendeve do të fillojnë brenda një kohe të shkurtë.

Ministri Akar: Patrullimet e përbashëta Turqi-ShBA në Mebixh do të fillojnë së shpejti

Patrullimet e përbashkëta të Turqisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Menbixh me qëllim të vendosjes së sigurisë, po vazhdojnë ashtu siç është planifikuar më herët.

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare, Hulusi Akar njoftoi se trajnimet e përbashkëta ushtarake të të dyja vendeve do të fillojnë brenda një kohe të shkurtë.

Deklarata e ministrit Akar në lidhje me patrullimet e përbashkëta në Menbixh u publikua edhe në faqen zyrtare të Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare.

Në deklaratën e tij Akar thotë se “Është paraparë që gjatë fazës së ardhshme të fillojnë trajnimet e përbashkëta për patrullimet e planifikuara të elementëve të Forcave të Armatosura të të dyja vendeve”.Lajme të ngjashme