Takim i rëndësishëm Çavusoglu-Lavrov në Ankara

Ministri i Jashtëm i Rusisë, Sergey Lavrov që u takua në Ankara me Ministrin e Jashtëm, Mevlyt Çavushollu (Mevlüt Çavuşoğlu) bëri një deklaratë në konferencën e përbashkët të shtypit.

Takim i rëndësishëm Çavusoglu-Lavrov në Ankara

Ministri i Punëve të Jashtme të Rusisë, Sergey Lavrov që u takua në Ankara me Ministrin e Jashtëm, Mevlyt Çavushollu (Mevlüt Çavuşoğlu) bëri një deklaratë në konferencën e përbashkët të shtypit.

Mevlyt Çavushollu dhe homologu rus, Sergey Lavrov, iu përgjigjën pyetjeve në kuadër të Konferencës së 10-të të Ambasadorëve në Ankara.

Ai tha se e shohin si diçka me vlerë mos përfshirjen e Turqisë në sanksionet kundër Rusisë dhe nënvizoi se shpresojnë që në marrëdhëniet ndërkombëtare të triumfojë mirëkuptimi dhe vendet të kthehen tek dialogu i çliruar nga paragjykimet politike.   Lajme të ngjashme