Biseda telefonike Akar-Mattis, në fokus marrëdhëniet dypalëshe në fushën e mbrojtjes

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare, Hulusi Akar zhvilloi një bisedë telefonike me Sekretarin amerikan të Mbrojtjes, James Mattis.

1027983
Biseda telefonike Akar-Mattis, në fokus marrëdhëniet dypalëshe në fushën e mbrojtjes

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare, Hulusi Akar zhvilloi një bisedë telefonike me Sekretarin amerikan të Mbrojtjes, James Mattis.

Akar dhe Mattis shkëmbyen mendime në lidhje me marrëdhëniet dypalëshe në fushën e mbrojtjes, krizën në Siri dhe çështjet që i përkasin luftës kundër terrorit.

Erdogani i kundërpërgjigjet Amerikës me sanksione | TRT  Shqip

 


Lajme të ngjashme