Vazhdon patrullimi i Forcave të Armatosura Turke në Menbixh

Forcat e Armatosura Turke zhvilluan patrullimin e 23-të në Menbixh të Sirisë.

Vazhdon patrullimi i Forcave të Armatosura Turke në Menbixh

Forcat e Armatosura Turke zhvilluan patrullimin e 23-të në Menbixh të Sirisë.

Elementët e Forcave të Armatosura të Turqisë dhe Amerikës vazhdojnë detyrën patrullimit në rajonin ndërmjet zonës së çliruar me operacionin “Mburoja e Eufratit” dhe Menbixh të Sirisë.

Në njoftimin e Shtatmadhorisë bëhet e ditur se në rajonin ndërmjet zonës së çliruar me operacionin “Mburoja e Eufratit” dhe Menbixh të Sirisë u krye patrullimi i 23-të i koordinuar/pavarur.

Aktiviteti i parë i patrullimit u realizua në 18 qershor.Lajme të ngjashme