Ushtria turke godet vendstrehimet e terroristëve në veri të Irakut

Në operacionin e ndërmarrë në rajonet Zap dhe Kandil në veri të Irakut u asgjësuan shënjestrat që i përkisnin organizatës separatiste terroriste PKK.

Ushtria turke godet vendstrehimet e terroristëve në veri të Irakut

Në operacionin e ndërmarrë në rajonet Zap dhe Kandil në veri të Irakut u asgjësuan shënjestrat që i përkisnin organizatës separatiste terroriste PKK.

Sipas deklaratës së bërë në llogarinë Twitter të Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Turke, dje u realizua një operacion ajror në rajonet Zap dhe Kandil në veri të Irakut.

Si rezultat i operacionit u asgjësuan pozicionet e armatosura, vendstrehimet dhe strehimoret që përdoreshin nga pjesëtarët e organizatës separatiste terroriste PKK.  

 


Lajme të ngjashme