Ushtria turke neutralizoi 43 terroristë të PKK-së gjatë datave 13-19 korrik

43 terroristë janë neutralizuar në operacionet e Forcave të Armatosura Turke gjatë datave 13-19 korrik në Sirnak, Mardin, Erzurum dhe Bingol të Turqisë, si dhe në veri të Irakut.

Ushtria turke neutralizoi 43 terroristë të PKK-së gjatë datave 13-19 korrik

43 terroristë janë neutralizuar në operacionet e Forcave të Armatosura Turke gjatë datave 13-19 korrik në Sirnak, Mardin, Erzurum dhe Bingol të Turqisë, si dhe në veri të Irakut.

Në operacione u asgjësuan edhe shumë municione, që i përkisnin organizatës separatiste terroriste PKK.

Ndërkaq bëhet e ditur se, që nga fillimi i operacionit “Dega e Ullirit” në rajonin Afrin të Sirisë më 19 janar, gjithsej janë neutralizuar 4.545 terroristë.

Gjithashtu në rajonin e Afrinit të spastruar më 18 mars 2018-të, janë asgjësuar në mënyrë të kontrolluar 251 mina dhe 1.325 bomba artizanale.

 


Lajme të ngjashme