Ushtria turke neutralizoi 6 terroristë të PKK-së

Në operacionin ajror të Forcave të armatosura Turke në veri të Irakut u neutralizuan 6 terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK.

Ushtria turke neutralizoi 6 terroristë të PKK-së

Në operacionin ajror të Forcave të Armatosura Turke në veri të Irakut u neutralizuan 6 terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK.

Në deklaratën me shkrim të bërë nga Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Turke në llogarinë sociale Twitter bëhet e ditur se njësitë ushtarake turke realizuan operacione ajrore ndaj organizatës separatiste terroriste në Hakurk në veri të Irakut dhe rajonit Eruh në rrethin Siirt të Turqisë.

Në operacionin ajror u neutralizuan 6 terroristë të armatosur.   

 

 


Lajme të ngjashme