Turqia dënon sulmin e mallkuar terrorist në Pakistan

Turqia mallkoi në mënyrën më të fuqishme sulmin terrorist gjatë mitingut të zgjedhjeve në Pakistan dhe i shprehu ngushëllimet popullit pakistanez.

Turqia dënon sulmin e mallkuar terrorist në Pakistan

Turqia mallkoi në mënyrën më të fuqishme sulmin terrorist gjatë mitingut të zgjedhjeve në Pakistan dhe i shprehu ngushëllimet popullit pakistanez.

Në deklaratën me shkrim të bërë nga Ministria e Jashtme e Turqisë shkruhej: “Mësuam me dhimbje të thellë se një sulm i kryer në lagjen Mastung të provincës Balochistan të Pakistanit në një mbledhje zgjedhore rezultoi me shumë humbje të jetëve duke lënë dhe shumë të tjerë të plagosur.

Ne e dënojmë këtë sulm të tmerrshëm terrorist në mënyrën më të fortë dhe dëshirojmë mëshirën e Allahut ndaj atyre që humbën jetën e tyre, si dhe i urojmë shërimin e shpejtë të plagosurve. Ne i përcjellim ngushëllimet tona Qeverisë së Pakistanit dhe popullit miqësor dhe vëllazëror të Pakistanit”.Lajme të ngjashme