Erdogan dekoroi Yildirimin, bëri përpjekje të mëdha për zhvillimin dhe përparimin e Turqisë

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, sot deklaroi se kryetari i Parlamentit të Turqisë, ish kryeministër i vendit, Binali Yildirim, ka bërë përpjekje të mëdha për zhvillimin dhe përparimin e Turqisë.

Erdogan dekoroi Yildirimin, bëri përpjekje të mëdha për zhvillimin dhe përparimin e Turqisë

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, sot deklaroi se kryetari i Parlamentit të Turqisë, ish kryeministër i vendit, Binali Yildirim, ka bërë përpjekje të mëdha për zhvillimin dhe përparimin e Turqisë.

"Kryeministri i fundit i Turqisë, Binali Yildirim, gjatë ushtrimit të detyrave të ndryshme në Qeverinë e partisë AK, ka bërë përpjekje të mëdha për zhvillimin dhe përparimin e popullit tonë", tha presidenti i Turqisë, Erdogan. (AA)

 


Lajme të ngjashme